Wetsontwerper toont naaktfoto aan klas

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Een Amerikaanse overheidsmedewerker heeft een highschoolklas per ongeluk een naaktfoto getoond. Dat gebeurde toen hij via de computer sheets wilde laten zien over het maken van wetten. Matthew Barret stopte dinsdag een memory stick in de computer waarop het plaatje van een naakte vrouw verscheen.

De politie heeft Barret en vertegenwoordigers van de school ondervraagd. Daarnaast is de memorystick in beslag genomen zodat kan worden vastgesteld waar het gewraakte plaatje vandaan komt.

Volgens Barret moest een aantal van de ongeveer 20 studenten uit de hoogste klas van de Norwalk High School grinniken toen ze de dame konden bewonderen. Vervolgens heeft hij onmiddellijk de stick uit de computer verwijderd en heeft de les vervolgd met handouts.

Barret heeft het voorval bij de schoolleiding gemeld, waarop deze de stick onderzochten. Naast de presentatie over maatschappijleer bleek de stick een directory met naaktfoto's te bevatten. De democraat heeft geen idee waar ze vandaan komen. De stick was een cadeau dat hij drie weken geleden kreeg van een collega-wetsontwerper van de staatsbibliotheek van Ohio.

Met dank aan pestertje voor de herschreven submit.