Wekelijkse show over Trump op Comedy Central

Comedy Central richt de pijlen op de Amerikaanse president Donald Trump in het nieuwe humoristische tv-programma The President Show. The Hollywood Reporter meldt dat komiek en Trump-imitator Anthony Atamanuik de Amerikaanse latenightshow gaat presenteren. Peter Gross kruipt in de huid van vicepresident Mike Pence.

The President Show wordt wekelijks uitgezonden. "Net als een bepaalde heerser in Washington zal The President Show op vrolijke wijze de reglementen van zijn voorgangers opschudden", vertelt de Amerikaanse zender over de nieuwe show.

"Lachen om de president is een Amerikaanse traditie en we hopen geen enkele liefhebber van dit genre teleur te stellen", zegt Atamunuik. In een op Twitter verspreide video is hij alvast te zien als president, in de Air Force One. "Ze hebben me op hun knieën gesmeekt, het was walgelijk", zegt het Trump-personage. "En ik krijg geweldige kijkcijfers."

In de Verenigde Staten krijgt het programma een plek op de donderdagavond, na The Daily Show with Trevor Noah. De eerste uitzending in de VS is op 27 april. Het was maandagavond nog niet bekend of The President Show ook op Comedy Central in Nederland wordt uitgezonden.

Wekelijkse show over Trump op Comedy Central
Wekelijkse show over Trump op Comedy Central (Foto: BuzzE)