The Great Sea in Hyrule Warriors Legends

Hyrule Warriors Legends zit al vol content, maar blijkbaar is vol niet genoeg. Via Famitsu Magazine zijn we te weten gekomen dat er een nieuwe map beschikbaar komt voor Adventure Mode, The Great Sea uit The Wind Waker, en nieuwe feature: My Fairy.

My Fairy kun je gebruiken in Adventure Mode. Wanneer je specifieke potten bekijkt, kun je een Fairy vinden. Deze kun je vervolgens meenemen als partner en trainen en in ruil daarvoor helpt zij jou met de gevechten. Je kunt slechts één Fairy meenemen, waardoor het aan te raden is een Fairy van het juiste element te kiezen. Daarnaast kunnen de Fairies skills 'lenen' en zijn ze aan te kleden in diverse outfits.

The Great Sea is uiteraard gebaseerd op de wereld van The Wind Waker en komt met nieuwe items en beloningen (waaronder outfits). Je moet onder andere de Wind Waker gebruiken, de Deku Leaf en Hyoi Peer. Het mooie aan Hyrule Warriors Legends is dat je dit niet allemaal eerst vrij hoeft te spelen: alle maps in Adventure Mode en andere Wii U-DLC zijn direct beschikbaar.

Hyrule Warriors Legends lanceert 25 maart voor Nintendo 3DS.

Hyrule Warriors Legends Fairies

Hyrule Warriors Legends The Great Sea