Geschaafde knie nekt vreemdgangster

Een vrouw die het niet zo nauw neemt met de relationele trouw, is op een nogal lullige manier tegen de lamp gelopen. Zij heeft namelijk tijdens het achterlangs neuken een geschaafde knie opgelopen. Vanochtend werd het mokkel op de Britse tv uitgejouwd.

Vicky, de dame in kwestie, was vanochtend te gast in het televisieprogramma The Jeremy Kyle Show. Ook haar verloofde Keith was aanwezig. Hij vond het nogal vreemd dat zijn vriendin een flink geschaafde knie blijkt te hebben en beschuldigde haar ervan vreemd te gaan.

Onzin, zo vond Vicky. Naar eigen zeggen is ze op een vrijgezellenfeest gevallen en verkeerd terechtgekomen. Om dit te bewijzen, deed zij de val voor de camera nog een keertje over.

Hierop werd zij aan de leugendetector gekoppeld. Deze maakte Vicky uit voor leugenaarster en een schuinsmarcheerster. Zij zou namelijk snoeihard achterlangs zijn genomen door een andere vent en haar knie zou zijn opengeschaafd op het tapijt.

"Die test is vals!", riep Vicky uit. Hierop werd zij door het publiek uitgejouwd. "Ja, joel maar! Maakt me echt niets uit!" Hierna verfrommelde ze de testuitslag, wierp deze het publiek in en smeet een deur in het gezicht van de cameraman.

Host Jeremy besloot het voor de dame op te nemen. Verloofde Keith gaf aan nog steeds verliefd op Vicky te zijn en haar te willen vergeven. Het stel blijkt na bemiddeling nog steeds bij elkaar te zijn.

De bewuste beelden van de vreemdgangster. Naar goed Engels gebruik uiteraard een lelijk mokkel