Lekker wijf gaat eerder vreemd

Ben jij ook een lelijke kerel en heb je een gruwelijk lekker wijf? Pas dan maar goed op! Uit een groots onderzoek is namelijk gebleken dat een mooie vrouw met een lelijke partner vaker buiten de deur neukt.

Voor een onderzoek van Eastern Connecticut State University heeft men maar liefst 692 vrouwen met een relatie het hemd van het lijf gevraagd. Zo werd aan hen gevraagd om zowel het eigen uiterlijk als dat van hun partner te beoordelen. Ook moesten zij vragen beantwoorden over hun eigen gedrag in deze relatie.

En wat blijkt nu? Een lekker wijf met een lelijke kerel zoekt eerder contact met knappere mannen dan hun eigen vent. Ook verwijderen ze sms'jes en WhatssAppjes van deze 'Adonissen', opdat hun eigen vriend of echtgenoot deze niet kan lezen. Daarnaast zijn mooie vrouwen met een minder knappe partner minder gelukkig in hun relatie en zoeken zij een minnaar voor erbij.

Onderzoeker Jimmy Soul geeft ons mannen een welgemeend advies: "Als je voor de rest van je leven gelukkig wilt blijven, trouw dan niet met een mooie vrouw. Zoek gewoon een lelijk wijf om de rest van je leven mee te delen."