Rebecca Loos in nieuwe Temptation Island

Rebecca LoosRebecca Loos, de vrouw die haar naam en faam te danken heeft aan een slippertje met voetballer David Beckham, zal te zien zijn in de nieuwe reeks van Temptation Island. In de vijfde Nederlandse editie van het programma zal ze als prijs worden uitgeloofd aan één van de kandidaten, zo maakte de diplomatendochter gisteren bekend in SBS Shownieuws.

In Temptation Island moeten vier koppels - gescheiden van elkaar - de charmes van een groep verleiders en verleidsters proberen te weerstaan. Loos wordt in de tweede aflevering een dag en een nacht op pad gestuurd met één van de deelnemende heren. "Ik had een date met hem, het was heel gezellig, maar erg braaf. Het was een hele jonge jongen", zo vertelt de 27-jarige Loos. De vijfde editie van het programma heeft als ondertitel 'de ultieme fantasie' gekregen. Behalve Loos bestaat die fantasie onder meer uit gemaskerde vrouwen in lingerie en hemelbedden op het strand, zo maakte de productie maandag bekend. Het programma komt vanaf begin april weer op de buis.

Loos maakte eerder haar opwachting in twee Engelse reality series; The Farm en Celebrity Love Island. Voor de Nederlandse televisie presenteerde ze korte tijd Shownieuws, wat echter geen succes werd.

Met dank aan B.eta voor de submit.