Scheldende leraar op mp3

pberends en scannerrob hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Een Belgische informaticastudent van de Karel de Grote-hogeschool in Antwerpen, Joery Lemmens (19), heeft de hevige scheldtirades van zijn docent wiskunde op een technobeat gezet en doorgestuurd naar medestudenten. Dit nummer, The Racker Song, was uiteindelijk op 8 juni landelijk te horen op Studio Brussel.

Joery Lemmens: "Iemand uit mijn klas had een les van hem op band opgenomen en enkele scheldtirades per e-mail rondgestuurd. Ik heb die fragmenten op een technobeat gezet en het resultaat doorgestuurd naar mijn klasgenoten. Een paar dagen later dook de sample plots overal op, van allerhande websites tot uiteindelijk Studio Brussel, via een grapjas die zich voor Phil Bosmans uitgaf." Phil Bosmans is in België het boegbeeld van de antivloekcampagnes.

De student is verder niet ontevreden over de didactische vaardigheden van de wiskundeleraar. "Integendeel. Maar mijnheer De Racker staat al langer bekend vanwege de scheldtirades aan het adres van zijn studenten." De hogeschool zelf vindt dat dit niet door de beugel kan. De betreffende leraar, die vroeger in het leger zat, kon naar verluidt de humor er wel in zien.
_
De mp3 is hier te downloaden.