Voormalige stripper verkoopt borstimplantaat

Eilanden had ons via de nieuws-submit te melden:

Tawny PeaksLichaamsdelen als reclameruimte, een halve banaan, Britney's uitgespuwde kauwgum, een tosti met de beeltenis van de maagd Maria. Het lijkt haast niet gekker te kunnen worden met hetgeen op de veilingsite eBay wordt aangeboden. Een voormalige topless danseres uit Miami doet een aardige poging. Zij heeft één van haar borstimplantaten te koop gezet.

Tawny Peaks liet de siliconenimplantaten verwijderen nadat ze in 1999 haar carrière als stripteasedanseres had beëindigd. Ze kwam op het idee deze te koop aan te bieden nadat ze een documentaire zag over bizarre zaken op de internetveiling van eBay. Peaks' borsten kregen in 1998 wereldfaam toen een bezoeker van de nachtclub waar Peaks destijds werkte beweerde dat hij te hardhandig met de borsten in aanraking was gekomen. De man sleepte Peaks voor de rechter en eiste schadevergoeding wegens een opgelopen whiplash. Zijn eis werd echter afgewezen.

De ex-stripper verwacht flink wat geld te kunnen verdienen aan het implantaat. "Het is tenslotte de eerste tiet waarover iemand is aangeklaagd", verklaarde ze. Het hoogste bod staat momenteel op 10.201 dollar.

Borstimplantaat Tawny Peaks te koop via eBay
Voor het implantaat is momenteel ruim 10.000 dollar geboden