FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van vrijdag 23 februari 2007

Name that bitchy blogger 12

Omdat de weblog vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. Zo ook met 'Name that bitchy blogger'. Om de dag, op de oneven dagen van februari komt er om 20:30 een herkenbare of minder herkenbare foto van iemand van de weblogcrew. Om het iets makkelijker te maken staat er ook een kleine beschrijving bij. Als jij het antwoord denkt te weten, mail je dit naar namethatbitch@fok.nl, met als onderwerp het nummer van de aflevering (vandaag dus nummer 12). Zet het antwoord dus niet in de reacties!

Wat kun je winnen?
printatelier.nl stelt voor de winaar een foto naar keuze geprint op een linnen doek van 40x60 cm beschikbaar. Hierop kun jij dus je favoriete weblogbitch, je eigen bitch of een andere mooie foto af laten drukken.

De puntentelling gaat als volgt: Voor elk goed antwoord krijg je sowieso twee punten. Met een typefoutje (dus bijna goed) krijg je één punt. Bij elke opgave loot ik er één iemand uit die bovenop die twee punten, er twee extra krijgt. Zo is er dus geen gezeur met lifts en dergelijke. Degene die aan het eind van februari de meeste punten heeft, wint deze mooie prijs.

De twaalfde opgave:

Deze mannelijke weblogger van middelbare leeftijd vindt zichzelf in tegenstelling tot zijn nick de middelmatigheid zelve, wat dan ook wel weer blijkt uit het slaapverwekkende tafereel op de foto en het feit dat hij het daar best naar zijn zin had.

Een extra hint: Hij houdt van hoogtes.

Weet jij wie deze bitchy blogger is? Mail naar namethatbitch@fok.nl met als onderwerp 'bitch 12'. Zet in het mailtje ook je nick erbij!

Denk je nou: 'hey leuk, maar ik kan toch niet meer winnen want ik heb met de rest niet meegedaan'? Dan heb je het mis! Natuurlijk kun je nog meedoen! Ook de antwoorden van bitch 1, bitch 2, bitch 3, bitch 4, bitch 5, bitch 6, bitch 7, bitch 8, bitch 9, bitch 10 en bitch 11 kun je nog steeds insturen!

Writers of Lost

Het is al te lang geleden dat de TV-serie Lost voor het laatst in Nederland is uitgezonden en ik kan niet wachten tot er volgende week, vrijdag 2 maart, weer nieuwe afleveringen worden uitgezonden.

Hoe denk jij dat de makers van Lost aan hun ideeën komen? Door met zijn allen rond een tafel te gaan brainstormen!
Volgens mij zjin de scriptschrijvers een beetje de weg lost, ik bedoel kwijt..

Met dank aan Mirel voor de submit.

Chasing Bars

If I lay here, If I just lay here. Dat zijn twee zinnen uit Snow Patrol's, Chasing Cars. Nu heeft iemand hem geparodieërd, nee geen interpretation, een parodie; If I drink beer, If I drink a lot of beer.

Hier nog ééntje; James Blunt jeweetwel van You're beautiful, krijgt het opeens Bloody Cold.
Ik weet het, waarschijnlijk begrijp je niets van m'n verhaal, bekijk die videos gewoon dan snap je het wel!

Met dank aan emss voor de submit.

Halte Waterlooplein...

We hebben weer een hele handige site voor jullie gevonden waar je eigenlijk niets aan hebt! Stel je gaat binnenkort op vakantie naar een mooie stad ergens ter wereld. Uiteraard wil jij je trip zo goed mogelijk voorbereiden. Niets van de toeristische hoogtepunten van die stad wil je missen. Goede planning is nodig.En dan komt deze site erg goed van pas.

Noem een stad en als deze een metro, ondergrondse o.i.d. heeft kun je hier een plattegrond vinden van het netwerk.

Is dat handig?

De Toren van Oneindige Hoogte: The Lost Chapters

Vorig jaar knalde de actie van het digitale papier in het vervolgverhaal 'De Toren van Oneindige Hoogte', waarin de strijd losbarst wanneer een systeembeheerder en de sterkste speler in een ongekend populair en revolutionair nieuw virtueel spel, de handen ineen slaan om de machtswellusteling te verslaan die de macht in de spelwereld probeert te grijpen.

Hoewel er maar weinig losse eindjes in het verhaal zitten, zal de trouwe lezer zich wellicht hebben afgevraagd, wat er precies met Strever gebeurde, nadat hij zich in het spel opofferde. Vandaar voor alle liefhebbers van de serie, doen we vanaf maandag 12 uur, speciaal voor de viering van het 5 jarig bestaan van de weblog, de missende hoofdstukken van Strever en Erissy.

Voor iedereen die geen idee heeft waar het over gaat, of die nog een geheugen opfrissertje nodig heeft: hier het pdf-bestand van het hele verhaal of alle delen op de weblog zelf hier:

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|21|22|23|24|25|

Veel leesplezier.

COMA Deel VII

Deel I, Deel II, Deel III, Deel IV, Deel V, Deel VI.

Ik word wakker gemaakt. Het is nog donker. Lucas maakt me wakker. Hij heeft een mes vast. “Kijk… Kijk naar mijn hand.” Lucas snijdt zichzelf in zijn hand. Bloed komt eruit. Ik raak het aan en proef het. Niets raars mee. Gewoon het typische mensenbloed. “Nu jij.” Ik pak het mes aan van Lucas, maak het schoon en snijd mezelf ook. Hetzelfde gebeurt, bloed komt eruit. “Goed zo, nu weten we beiden dat we echt zijn. Steven is nep, hij zal niet bloeden aangezien waanideeën niet bloeden. Ik ga het nu niet uitproberen echter. Hij zal niet instemmen en als we het nu zouden doen zouden we hem wakker maken. Nee… Het is goed zo.” Lucas ruimt het mes op en doet een pleister op de wond. Ik doe precies hetzelfde. We gingen beiden weer slapen. We moesten uitrusten. Morgen zouden we op zoek gaan naar meer lotgenoten…

Ik word wakker gemaakt door een omroepster, dat krijg je als je in een winkelcentrum overnacht. De stem schalmt door het centrum: “Goedemorgen dames en heren! Vandaag zijn de winkels tot acht uur open en is er een opruiming bij Heremans!” Ook een manier om wakker te worden, maar gelukkig betekent dit dat de stroom hier wel werkt. Logisch eigenlijk ook, aangezien gebouwen met commerciële doeleinden dan ook voor hen eigen stroomvoorziening moeten zorgen. De eigenaar van dit winkelcentrum zal wel zijn eigen kerncentrale in het Noorden hebben staan. Nu ik er eigenlijk over nadenk… De commerciële kerncentrales werden helemaal door robots onderhouden, maar die van de gewone burger… Die zullen wel zijn ontploft, de toezichthouders zullen namelijk ook in slaap zijn gevallen…

Gelukkig liggen de centrales ver in het koude Noorden, we zullen er nooit last van krijgen. Heel Oud-Scandinavië is bezaaid met kerncentrales, omdat daar bijna geen mensen meer wonen en de extreme kou zorgt er ook mooi voor dat er nooit een reactor oververhit zal raken . Steven loopt naar me toe terwijl hij op een Mars zit te eten.. “Ik had honger.” Verderop zie ik een winkel waarvan de ruit kapot is. “Die ruiten zijn hier gelukkig niet zo sterk, dat komt omdat de reclameborden ons in de gaten houden. Maar er is niemand die de beelden van die camera’s in de gaten houdt.”

De reclameborden, ja wat een grappige dingen zijn dat om mee te klooien. Ze scannen je gezicht en weten dan meteen of ze wel of niet een slachtoffer hebben gevonden. Ben je een man, dan krijg je reclame van het nieuwste geurtje voor mannen en vice versa. Ze mochten nooit te persoonlijk worden, dit zou immers een inbreuk op onze privacy zijn. De borden waren nog niet zo ver ontwikkeld. Deed je een hand voor je gezicht, dan wisten ze niet wat ze moesten doen.

“Als je slim bent haal je ook alvast iets. Ik had al een tas van thuis meegenomen en Lucas ook al. We hebben er wat eten in gedaan, ik vertelde Lucas ook dat het slim zou zijn als we wat wapens meenemen. Dat pistool van gisteren heb ik meegenomen. Als ik jou was zou ik ook wat bescherming meenemen, wie weet komen er dadelijk allemaal zombies! Hahahhahaha, dat zou wat zijn. Net als die remake van die oude klassieke film… Dawn of the Dead. Hahahhaha, ik zie het al helemaal voor me.”

Steven had wel een punt. Wat als die slaap inderdaad net als die van een rups was? Wie weet wat er kon gebeuren. We waren twee dagen verder en we wisten nog steeds niets over wat er nu eigenlijk was gebeurd. We zullen vandaag wel zien wat we ontdekken. Laat ik even eerst wat eten pakken en hopelijk een wapen vinden...

Langzame flitsers

Flitspalen, metalen onkruid wat de berm langs menig Nederlandse weg ontsierd, maar het kan erger en voor dat erger gaan we naar onze oosterburen want in het Duitse Siegburg heeft de gemeenteraad twee flitspalen in de voetgangerszone neergezet. Dit om de bussen en het verkeer wat de winkels van nieuwe koopwaar voorziet wat rustiger aan te laten doen.

Alleen aan een ding hadden de bedenkers van dit plan niet gedacht, de apparatuur is zodanig gevoelig ingesteld dat fietsers met grote regelmaat op de foto worden gezet en sinds dat bekend is hebben ze in Siegburg regelmatig last van allerlei lolbroeken die dat ene foutje heerlijk misbruiken.....

Tekenfilms van toen

De meeste filmpjes op het FOK! weblog zijn doorgaans maximaal een paar minuten maar daar wijken we deze keer royaal af. Namelijk met een filmpje van bijna een half uur. En zijn kleinere broertjes en zusjes die allemaal rond de 10 minuten duren, klik, klik, klik, klik en klik

Maar geloof me het is de moeite waard, iemand is achter de montagetafel gaan zittten en heeft een compilatie gemaakt van heel veel beroemde intro's van tekenfilms uit de jaren '80 en '90, wat mij betreft een groot feest van herkenning.

Dus ga er even lekker voor zitten en geniet van een reisje terug in de tijd.

Met dank aan Quannum voor de geweldige submit.

Vrijdagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Zombie Horde 3 (shooter) en Falldown 2 (behendigheidsspel)
Hoe goed ben jij? Ik heb 1.118.448 punten gehaald met Falldown (in de easy mode)!

Met dank aan een anoniempje en sMOOs voor de submit van Zombie Horde!
Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.