FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 12 februari 2007

Crash

Omdat jullie vonden dat er in dit blogje te weinig gebeurde heb ik speciaal voor jullie even gezocht en wat gevonden om aan jullie wensen te voldoen.

We trappen af met Super Crash, bijna 50 minuten aan ongelukken, als tweede beelden van Travis Pastrana die een paar mooie rollen maakt in een Subaru, vervolgens een paar hele oude beelden van crash tests met een container om radioactief afval te vervoeren.

En om jullie helemaal tevreden te stellen zet het team van het Engelse tv programma 5th Gear een Smartje tegen een vangrail, helaas blijft hij best wel heel.

Zo hopelijk zijn jullie nu weer tevreden en ik beloof nooit meer bijna crash filmpjes te plaatsen.

Top of Flop: !!! - Heart Of Hearts

Vijfdubbelnultwee werd vorige week bijna unaniem afgekraakt. "Zonde van de tijd, matig gezongen en een slechte clip was de uitslag."

Vandaag heeft UncleSam weer een ToF voor jullie, omdat FdBeer thuis zit vanwege familieuitbreiding, hierbij alvast gefeliciteerd!

Deze band heeft een erg rare naam, namelijk !!!, spreek uit als Chk Chk Chk. In maart 2007 komt het album Myth Takes uit, maar 19 februari 2007 al, komt de single Heart of Hearts al uit, gelukkig staat hij de officiele video al op YouTube en kunnen jullie hem gaan beoordelen!
Bekijk hier !!! (Chk Chk Chk) - Heart Of Hearts

Stijl, zang en clip vind ik goed, jammer van de lage kwaliteit maar dat komt vast door de YouTube compressie. Over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?

Denken jullie trouwens aan de Gratis! CD's! actie, ook door te reageren in deze blog maak je kans op het winnen van een CD!

Babetime...

Geheel tegen de verwachtingen in blijken deze Vrouwelijk Naakt blogjes erg populair qua views. Wederom kunnen wij niet anders concluderen dat er erg veel behoefte is aan zulk soort blogjes. Wie zijn wij om jullie niet in die behoefte te voorzien?

Zorgvuldig hebben wij weer naar enkele vrouwelijk naakt modellen gezocht en gelukkig ook nog gevonden, en daar willen wij jullie graag weer mee lastig vallen:

Ashley , Louise, Nicole en Eve

Burnout met een probleempje

Het fenomeen van de stoere jonge bestuurder met het petje achterstevoren in zijn stoere (kuch, kuch) Golfje is een wereldwijd fenomeen, kijk maar eens naar de Amerikaanse bijdrage.

Stoere burnout, flink wat rookontwikkeling, dat gedeelte is allemaal prima in orde. Alleen dan komt het wegrijden en de auto daarna onder controle houden, en dat is iets wat ons achterstevorenpetje nog niet helemaal in de vingers heeft.

Gelukkig voor hem en zijn auto staan de bomen niet al te dicht op de weg....

Bumptop

De oude, nooit echt veranderende vertrouwende desktop van Windows is niet echt hip meer. Knippen, plakken, ordenen en alles netjes houden is het dagelijkse leven van deze desktop. We zijn het nu wel weer zat, tijd voor iets nieuws. Met deze "next-gen" desktop kan je niet alleen ouderwetse dingetjes doen, je kan nu ook pictogrammetjes weggooien, opstapelen, ophangen en makkelijk ordenen om je dingetjes sneller te vinden als je iets nodig hebt. Erg handig voor de ongeorganiserende mensen onder ons. Helaas heeft de nieuwe Windows Vista deze nog net niet. Even wachten nog!

Jensen show overbodig

Goed nieuws! We hoeven niet meer naar Jensen! te kijken, de talkshow die 10 jaar oude internetplaatjes uitzend en de andere inhoud ergens anders vandaan jat.

Het enige leuke van Jensen, die komische filmpjes aan het einde van het "Breaking news" gedeelte, worden namelijk online gezet door de makers ervan; De Groenbrothers. Bijvoorbeeld de Tel-Sell parodieën, maar ook de mini-documentairetjes. Het archief telt tientallen filmpjes van de afgelopen 3 seizoenen!
Met dank aan nlboy voor de submit.

Brillenverkoper slaat door

Er was eens een brillenverkoper ergens in Canada, en die arme brillenverkoper had een paar ontevreden klanten, kan allemaal gebeuren. Tot de klanten contact opnamen met een soort van kassa achtig programma en de presentator langs ging voor een praatje, de brillenverkoper had er geen zin en klapt de deur voor de neus van de reporter dicht.

Tot de redactie van het kassa achtige programma een telefoontje krijgt, de brillenverkoper wil praten, maar eenmaal daar blijkt de brillenverkoper een rare manier van praten te hebben....

Winnen met je icon

De weblog bestaat 5 jaar en dat vieren we deze maand op een aantal manieren. Je kan vanaf nu ook meedingen naar een raketwerper die werkt via USB. Je kan dit doen door je icon in je profiel aan te passen naar dit icoontje:

Dit kan je door naar deze pagina te gaan en dan in het veld 'Webicon' de volgende waarde invullen (zonder quotes): "http://files.fok.nl/weblog/Weblogicoon.gif". Vul je password in en druk vervolgens op "Wijzigen" en de wijziging is opgeslagen.

Als je dit ingevuld hebt, dan zal je het icoontje zien verschijnen naast je reacties op de diverse subsites. Naast dat je nu dan kans maakt op de raketwerper die door Megagadgets.nl beschikbaar wordt gesteld, maak je ook kans op 1 van de 4 t-shirts die we weggeven voor deze actie.

De verdeling van de prijzen wordt gedaan op een willekeurig moment. We kunnen zien wie welk icoontje heeft en we zullen de loting als hij gebeurd is duidelijk maken aan jullie. Hoe meer je je profiel aanpast aan de 5 jaar viering van de weblog, hoe groter de kans is dat jij wint. Dus pas snel je icon aan!

How not to be a furry

Het is een fetish waar ik me helemaal niks bij voor kan stellen. Sex met dieren. Gezellig gaan knuffelen met je paard of je poes op een manier misbruiken dat het zielig is. Naar mijn mening (ook al is het officieel verboden) net zoveel reden tot castratie als een pedofilie (okay, das iets erger). Maar gelukkig zijn sommige beesten iets beter in staat zichzelf te verdedigen. Tenminste, daar kwam de Belgische vrouw achter die het volgende feit iets te letterlijk nam:

"De dierentuin in Olmen fokt de laatste jaren met succes jachtluipaarden."

Lachen met Hitler...

Mag je lachen om Hitler? Van mij mag het! Zeker als je één of andere conference van de Duitser Gerhard Polt onder de beelden van vriendje Adolf zet. En dan zeggen ze ook nog dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben!

Adolf heeft een nieuwe auto gekocht, maar echt goed opgelet heeft hij niet toen hij zijn handtekening zette.

Update:
Ook leuk: Ich hock' in meinem Bonker.
Met dank aan Charon voor de submit.

Maandagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Snow Storm (sneeuwruimpuzzel) en Castle Smasher (kasteelvernielspel)
Hoe goed ben jij?

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
©FOK.nl e.a.