Foto's: Berlijn

Hoewel er de laatste tijd in Nederland niet erg veel van te merken is geweest, is het wel degelijk zomer. Dat betekent voor veel FOK!kers maar één ding: Vakantie. Op vakantie worden vaak de nodige foto's gemaakt. De mooiste foto's krijg je de komende tijd te zien op de FOK!frontpage. FOK!ker freud maakte de volgende foto's in Berlijn. (Klik op de foto voor een grotere versie)

© FOK.nl / freud
Lekker stuk lopen langs de Spree, 1,3km oude muur. Je kan er makkelijk vanaf Bahnhof Ost naar toe lopen. Veel kunstenaars hebben een stuk muur onder handen mogen nemen.

© FOK.nl / freud © FOK.nl / freud © FOK.nl / freud
Ik ben gek op de subway, dus ook daar veel van geschoten.

© FOK.nl / freud © FOK.nl / freud © FOK.nl / freud
Must see deze trip was ook Tacheles. Erg toegankelijk en er zitten een paar echt toffe kunstenaars tussen. We hebben zelf wat prints gekocht van Alexandr Rodin, die de hele bovenste verdieping heeft volstaan met toffe kunst.

© FOK.nl / freud
Voor de Brandenburger Tor veel artiesten, waaronder ook wat streetdancers.

© FOK.nl / freud
In de buurt van de Brandenburger Tor heb je de Reichstag, met daarop de glazen koepel. Gratis toegang, maar je moet je wel van tevoren opgeven. Je komt dan op een lijst te staan voor een bepaald tijdstip. Je krijgt thuis netjes een bevestiging met de tijd. Er waren daar dan ook geen lange wachttijden.