Win merchandise van Spiral: From the Legacy of Saw

De Saw-filmserie lijkt onuitputtelijk, nu ook Chris Rock zich ermee bemoeit en heeft meegewerkt aan een nieuw deel in de serie waar hij bovendien een rol in speelt. Om de release van Spiral: From the Legacy of Saw te vieren mogen we een paar speciale Spiral-items aan je weggeven.

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Spiral: From the Legacy of Saw draait vanaf 10 juni in de bioscopen.


We hebben drie pakketjes met daarin een muismat, flesopener-sleutelhanger een een usb-drive die precies lijkt op de drive in de film. Als je die wilt winnen, hoef je alleen maar een vraag goed te beantwoorden en het geluk te hebben dat je uit de goede inzendingen wordt gekozen.

Spiral merchandise

De prijsvraag is inmiddels afgelopen. De pakketjes gaan zo snel mogelijk op de post naar dbn, Rik34 en Edje666. Gefeliciteerd!