Bennifer is niet meer: J Lo vraagt scheiding aan van Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck, een van Hollywood's meest besproken koppels, gaan na twee jaar huwelijk uit elkaar. De twee trouwden in juli 2022 in Las Vegas, bijna twintig jaar nadat ze hun eerste verloving verbraken. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat Lopez de scheiding heeft aangevraagd. Hieruit blijkt ook dat de twee in gemeenschap van goederen zouden zijn getrouwd, wat grote financiële gevolgen zou kunnen hebben voor het stel. Affleck en Lopez zouden sinds 26 april gescheiden van elkaar leven.

Lopez en Affleck, ooit bekend als "Bennifer", waren begin jaren 2000 een geliefd koppel in de schijnwerpers. Na het afblazen van hun bruiloft in 2003 en een definitieve breuk, vonden ze elkaar bijna twee decennia later weer. Hun huwelijk in 2022 bestond uit twee ceremonies: een spontane in Las Vegas en een grootsere viering in Georgia. Lopez beschreef hun tweede kans op liefde als een "geduldige" reis van twintig jaar, maar hun sprookje lijkt nu alnosg te eindigen.

De 55-jarige Lopez heeft al drie eerdere huwelijken achter de rug, waaronder een met zanger Marc Anthony. De 52-jarige Affleck scheidde in 2018 van actrice Jennifer Garner, met wie hij drie kinderen kreeg.

De scheiding komt als een verrassing voor fans, gezien de publieke uitingen van liefde tussen de twee sinds hun hereniging. Beiden hebben nog niet officiëel gereageerd.