FOK! Wat een weer: nóg een tropische dag, later mogelijk onweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goedemorgen!

Vannacht is het helder. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C, in stedelijk gebied enkele graden hoger. De wind is zwak tot matig en komt uit een oostelijke richting.

Vanochtend is het op veel plaatsen droog en zonnig. Vooral in het zuidwesten komt ook wat bewolking voor. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Vanmiddag is er veel zon. Later neemt de kans op een enkele onweersbui in het zuiden toe. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 31°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten. Langs de westkust draait de wind naar een westelijke richting.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en is er vooral in het zuidoosten kans op een stevige onweersbui. Hierbij zijn windstoten, lokale wateroverlast en hagel mogelijk. Verder is de wind zwak tot matig en komt deze uit uiteenlopende richtingen.

Vannacht is het wisselend bewolkt met eerst nog een enkele regen- of onweersbui. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 18°C. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Flinke onweersbui op de Veluwe (Foto: Ouwesok)
Flinke onweersbui op de Veluwe (Foto: Ouwesok) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.