FOK! Wat een weer: droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het overwegend bewolkt en kan er in het noorden nog wat motregen vallen. Van het zuidwesten uit breekt de zon af en toe door. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk af en tot krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag is het droog en breekt op steeds meer plaatsen de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot plaatselijk 21°C in het zuiden. De wind is west tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vanavond is er weinig bewolking en is het droog. De wind uit het zuidwesten is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C in het noorden tot 15°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Op de Westgaarde in Amsterdam scheen afgelopen week de zon (Foto: DJMO)
Op de Westgaarde in Amsterdam scheen afgelopen week de zon (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.