FOK! Wat een weer: droog, later regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er veel bewolking, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De wind uit een zuidelijke richting is boven land matig, aan zee neemt deze toe naar vrij krachtig en later mogelijk krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is het bewolkt en eerst is het op de meeste plaatsen nog droog. Van het westen uit gaat het echter langdurig regenen. Voor de regen uit ligt de maximumtemperatuur rond 10°C. De wind komt boven land uit het zuiden en neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Aan de kust waait het krachtig, rond windkracht 6 uit het zuidwesten. In het noordwestelijk kustgebied kan het mogelijk af en toe hard waaien, windkracht 7.

Vanavond is het bewolkt en regent het. Aan het einde van de avond wordt het in het westen droog. De wind komt uit het zuidwesten en neemt boven land af naar matig en aan zee naar vrij krachtig.

Komende nacht valt er eerst in het noorden en oosten af en toe wat regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 8. De wind draait van het zuidwesten naar het zuiden en is meest matig.

Tot morgen!

                   

"De grauw weer wandelaar" omgeving Huy België (Foto: Professionele-idioot)
"De grauw weer wandelaar" omgeving Huy België (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.