FOK! Wat een weer: droog, later regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er perioden met zon. Aan het einde van de ochtend raakt het in het zuidwesten bewolkt. Het blijft nog droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust later vrij krachtig.

Vanmiddag schijnt in het oosten en midden eerst nog de zon. De bewolking neemt van het westen uit toe en later kan er plaatselijk wat lichte regen vallen. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond is het bewolkt. Plaatselijk valt wat lichte regen. Later in de avond gaat het in het noordwesten harder regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht valt vooral in het noorden af en toe regen of motregen. In het noorden kan het aan het begin van de nacht wat harder regenen. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 8. Er waait een matige wind uit het zuidwesten, aan zee is de wind eerst (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Tot morgen!

                   

De laatste zonnestralen worden opgevangen (Foto: Anouk)
De laatste zonnestralen worden opgevangen (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.