FOK! Wat een weer: af en toe zon

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend regent het eerst nog op veel plaatsen en kan het in het noordelijk kustgebied plaatselijk mistig zijn. Het wordt in het zuiden en later ook in het midden overwegend droog. Het is zwaar bewolkt, later is in het zuiden de zon plaatselijk te zien. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, in het noorden uit het zuidoosten.

Vanmiddag regent het in het noordoosten. Verder is er af en toe zon en komen er vooral in het zuiden enkele buien voor. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is er op een enkele plaats een bui. Er staat een matige wind, eerst uit het zuidwesten, later uit het westen. Langs de kust neemt de wind toe naar vrij krachtig.

Komende nacht valt er plaatselijk regen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is westelijk en overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Ochtendlucht van een zonnige dag (Foto: _UserName_)
Ochtendlucht van een zonnige dag ((Archief)Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.