FOK! Wat een weer: mistig begin, later droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend komt er vooral in de zuidelijke helft mist voor, in het midden en zuidwesten soms dichte mist. Deze zal geleidelijk oplossen, maar het blijft daar overwegend bewolkt. In het noorden laat de zon zich regelmatig zien. Verder maakt het oosten nog kans op een enkele bui. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het oosten.

Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden tot plaatselijk 24°C in het zuiden. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten, elders waait het nauwelijks.

Vanavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht ontstaat er in het zuidoosten (dichte) mist. Het blijft droog. Het koelt af naar 14°C in het zuiden tot plaatselijk 9°C in het noorden bij weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!


Bewolking boven het IJ (Foto: DJMO)
Bewolking boven het IJ (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.