Feyenoord na verlengingen uitgeschakeld in Europa League

Feyenoord is in de kwartfinales van de Europa League uitgeschakeld door AS Roma. Na verlengingen werd het in Italië 4-1 voor de Romeinen.

In de tweede helft kwam AS Roma gelukkig op voorsprong. Feyenoord kreeg de bal in de eigen zestien niet weg, waarna de bal voor de voeten viel voor Leonardo Spinazzola, waarna hij de bal op een gelukkige manier binnenschoot. Feyenoord had het daarna lastig, maar tien minuten voor tijd maakte invaller Igor Paixão de gelijkmaker. De Braziliaanse invaller kopte raak uit een goede voorzet Sebastian Szymanski.

Bij de stand was Feyenoord zeker van de halve finale van de Europa League. Maar in de 89ste minuut zorgde Invaller Paulo Dybala met een geweldig doelpunt voor de 2-1, waardoor er verlengt moest worden in Rome. Feyenoord kreeg in die verlenging de eerste grote kans alleen werd die hoog overgeschoten door Santiago Giménez. Daarna was het vooral AS Roma die aanspraak maakte op goals in de verlenging en na een mooie aanval maakte Stephan El Shaarawy de 3-1. Lorenzo Pellegrini zorgde ook nog voor de 4-1 en zou Feyenoord met tien man eindigen na een directe rode kaart Giménez.

AS Roma neemt het in de halve finale Bayer Leverkusen. De andere halve finale gaat tussen Sevilla en Juventus.