Demo voor Dragon Quest Treasures op Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag een gratis demo uitgebracht voor de onlangs verschenen game Dragon Quest Treasures voor de Nintendo Switch. De demo laat spelers het begin beleven van de game, die gaat over de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

Alle vorderingen die spelers in de demo maken, inclusief opgeslagen gegevens, zijn over te zetten naar de volledige game. Spelers die na het voltooien van de demo besluiten de volledige game te kopen, ontvangen vijf Better Buddy Bullets die tijdens hun avonturen zeker van pas zullen komen.

Spelers gaan met Erik en Mia op schattenjacht in de mysterieuze wereld Draconia. Daarbij wordt het duo vergezeld door twee schattige wezens, Purrsula en Porcus, plus een team rekruteerbare monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken. Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

Dragon Quest Treasures is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers die de Digital Deluxe Edition aanschaffen, ontvangen een exemplaar van Dragon Quest Treasures, drie monster-bondgenoten – Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling – en voorraden Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.