FOK! Wat een weer: buien, soms met natte sneeuw

winterbanner

Goede morgen!

Wat zullen we er van zeggen? Gister was op zich helemaal geen slechte dag. Vandaag lijkt er minder goed uit te zien. Een regengebied trekt over het land, in de loop van de ochtend trekt deze naar het oosten weg. In het uiterste noordoosten kan dit mogelijk natte sneeuw bevatten. Later kunnen er ook buitjes met natte sneeuw voorkomen aan de kust vanuit het noordwesten. Ook in het zuiden kan dan nog een buitje vallen. Ook is er kans op plaatselijke gladheid door bevriezing van de weg.

Het wordt tussen de 4 en 7 graden bij een zwakke tot matige wind uit het westen tot noordwesten. Vanavond komen er opklaringen voor en plaatselijk mist, ook dan kan er gladheid ontstaan door bevriezing van de weg. In de nacht naar vrijdag gaat het licht vriezen en komt er op veel plaatsen mist voor.

De komende dagen is het vrij rustig met de meeste kans op winterse neerslag op zondag, maar eerst is er zaterdag nog kans op code geel. Maar dat lees je in een later weerbericht. 

Tot de volgende maar weer!

DJMO zag de regenboog maar geen regen. Dat kwam later.. (Foto: DJMO)
DJMO zag de regenboog maar geen regen. Dat kwam later.. (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!