'Bambi keert terug als horrorfilm'

Producer Scott Jeffrey wil de Disney-klassieker "Bambi" opnieuw maken als horrorversie. Hij vertelde dit aan 'Dread Central'. De nieuwe versie van Bambi zou de titel 'Bambi: The Reckoning' moeten krijgen. De 31-jarige heeft al een slasher-versie van 'Winnie de Poeh' geproduceerd.

'Winnie The Pooh: Blood and Honey' staat gepland voor release op 15 februari 2023 in de VS en toont de personages uit het Honderd Bunderbos als bloeddorstige moordenaars. Dit veroorzaakte na de aankondiging afschuw bij sommige fans van de goedaardige beer. Maar er waren ook velen die enthousiast waren over het idee. Een tweede deel staat al in de planning.

'Bambi' vertelt oorspronkelijk een verhaal over liefde, het leven en het verlies van een jong hertenkalf. Het meest hartverscheurende moment van de film is wanneer Bambi's moeder wordt doodgeschoten door jagers.

Jeffrey en regisseur Rhys Frake-Waterfield willen nu blijkbaar het schattige diertje uitbeelden als een kruising tussen een hert en een mens, gebaseerd op de Netflix-film 'The Ritual'.

"De film wordt een ongelooflijk duistere versie van het verhaal uit 1928 dat we allemaal kennen en waar we van houden. Bambi wordt een wrede moordmachine die op de loer ligt in de wildernis, geïnspireerd door het ontwerp van de Netflix-film 'The Ritual'. Bereid je voor op Bambi met hondsdolheid," volgens Jeffrey.