Taiko no Tatsujin Rhythm Festival komt 14 oktober uit voor Switch

Taiko no Tatsujin Rhythm Festival verschijnt op Nintendo Switch op 14 oktober. Het wordt de eerste titel die de Taiko Music Pass introduceert (inclusief zeven dagen gratis toegang). Door een abonnement te nemen op de Taiko Music Pass krijgen spelers toegang tot een bibliotheek van meer dan 500 liedjes, waarbij elke maand nieuwe worden aan toegevoegd.

Taiko no Tatsujin Rhythm Festival krijgt drie edities, voor twee daarvan zijn er pre-orders beschikbaar. Er is een Standard Edition met de game en 7 dagen toegang tot de Taiko Music Pass. Dan is er de Taiko Drum Set Edition die naast de Standard-editie van de game ook de Drums bevat. Een Digital Deluxe Edition verschijnt later om te pre-orderen en bevat naast de Standard Edition ook 90 dagen toegang tot de Taiko Music Pass. Meer details over de prijs van de pass alsje deze los wil aanschaffen komen later.

Spelers zullen hun drumvaardigheden op de proef kunnen stellen in 76 liedjes via de Taiko Mode. Hiernaast bevat de game ook een Story Mode met daarin een avontuur met DON-Chan en Kumo-Kyun. Via de Party Mode zal men ook online battles kunnen houden en met vrienden samenspelen. Er kunnen 'Don Coins' worden verdiend in alle modi en daarmee koop je kostuums, naamplaatjes en andere gekkigheid.