Updaadje: Harry Vermeer gaat toch wel

Update 21.59 uur. Z,n maatje waar hij zich mee wast (?), was een jokkebrok en nu geloofd hij helemaal niemand meer, alleen zichzelf. Harry heeft ook alleen Harry nodig om in de problemen te komen. Hij stond wel in een rij vluchtelingen, maar dat was niks. Ging een hapje doen en daarna helemaal alleen zonder punten of komma's naar Iviv in de hoop dat hij toegelaten wordt.

Bron: gecodeerd Facebook bericht hier onder. (Met dank aan bluuf voor het onderscheppen)

Harry Vermeer dacht een stoere held in een prachtig commandopak te worden in Oekraine. Dus toog hij vol goede moed en strijdlust naar de Pools-Oekrainse grens in een stoere gesponsorde en volgeladen Ford Fusion met 800 euro aan uitrusting. Helaas voor onze Nederlandse Rambo was de realteit iets minder fraai en meegaand. Er lopen nogal wat ronselaars rond die vooral op zoek zijn naar figuranten voor de bijrol van kanonnenvlees. Tevens werd in Polen zijn uitrusting met een smoes gestolen. Zo bericht het Algemeen Dagblad.

Geen kans dat in spectaculaire viraal gaande social media filmpjes Harry ter nauwernood aan wrede Russen ontsnapt met in zijn kielzog een horde te redden Oekrainers. Er wachte ook geen gaaf wapen op hem maar een oud roestig ding. Waar de kans dat je het met 'pang, pang' roepen moet doen ook nog eens aanmerkelijk is.

Wel was er een enorme kans dat hij ergens buiten beeld compleet aan stukken geschoten wordt. Dat was niet leuk geweest voor zijn dochtertje van drie. Nu Harry de minder fraaie kanten van oorlog heeft gezien, is de vechtlust hem vergaan. Hij is van plan toch maar weer terug te gaan naar Nederland. Of Harry dan zijn baan weer terug krijgt, die hij impulsief had opgezegd, is nog even de vraag.