Sony verwijdert filmpje met PS5 ondersteboven

Sony heeft een reclamefilmpje voor PlayStation 5 offline gehaald waarin de console ondersteboven geplaatst is. Het filmpje, waarin de nieuwe God of War: Ragnarok wordt behandeld, werd gisteren online gezet en verdween afgelopen nacht weer van het internet.

De hartverwarmende beelden tonen een vader die zijn zoon een verhaaltje vertelt voor het slapengaan, waarbij gerefereerd wordt aan een God of War playthrough waarin Kratos met zijn zoon door de bergen wandelt. Eenmaal beneden start papa de PS5 op en hier is te zien dat de console wederom verkeerd om geplaatst is.

In december vorig jaar was het niemand minder dan Hermen Hulst, de baas van PlayStation Studios, die een tweet online zette waarin de console verkeerd om staat. Hulst verwijderde de tweet en poste snel een nieuw filmpje waarin de console weggecropt is. Met het bijzondere design van de PlayStation 5 is een foutje snel gemaakt bij het plaatsen. Als je besluit om je PlayStation 5 horizontaal neer te zetten, dan moet de disk drive onderaan zitten.

God of War: Ragnarok is het vervolg op de voortreffelijke PlayStation 4-game God of War uit 2018. Ditmaal treffen we Kratos met zijn zoontje Atreus in het oude Noorwegen, waar een 'Ragnarok' plaatsvindt, een gebeurtenis die de ondergang van de Noordse Goden inluidt. De nieuwe God of War-game werd onlangs uitgesteld naar 2022.