Rick and Morty duiken op in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert twee exclusieve Rick and Morty-bundels genaamd Sledge Gromflomite en Smoke Pickle Rick, in samenwerking met Adult Swim. De bundels zijn vanaf vandaag 20:00 uur verkrijgbaar.

De Sledge Gromflomite-bundel bevat alle items die nodig zijn om te overleven en sterrenstelsels te verdedigen. De bundel bevat het Sledge Gromflomite-uniform en -hoofddeksel, de Federation Defense-attachment skin, wapenskin voor de M590A1 en een Seal Team Rick-charm.

Verder trekken spelers de beruchte uitrusting aan die Rick heeft geholpen om de riolen te overleven en therapie te vermijden. De Smoke Pickle Rick-bundel bevat het Pickle Rick Rat-pak en -hoofddeksel, een Portal Gun-attachment skin, wapenskin en een Pickle Rick-charm.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.