Robben komt dit kalenderjaar niet meer in actie

Arjen Robben heeft problemen met zijn kuit. Hij komt hierdoor dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Groningen. Dit laat de club vrijdagochtend weten in een persbericht. De aanvoerder van FC Groningen blijft werken aan zijn herstel, maar kampte een paar keer met een terugslag. “Het loopt nog niet zoals ik zou willen."

“We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zal de komende periode uitwijzen. Hoewel mijn eigen situatie teleurstellend verloopt, ben ik blij dat onze ploeg het zo goed doet! De prestaties en het spel zijn prima en ik ben zelfs van mening dat we nog wat punten meer hadden kunnen hebben. Dat is alleen maar positief voor de rest van dit seizoen”, zo laat Robben weten. 

De 36-jarige Robben zei bij zijn terugkeer dat hij zoveel mogelijk minuten wilde maken. De opbrengst valt vooralsnog echter tegen, gezien het feit dat hij verspreid over twee duels slechts 44 speelminuten maakte in de Eredivisie