FOK! Wat een weer: Zondag, genietdag!

De ochtend begint met zonnige perioden. Daarnaast komt er in het westen en noorden lage bewolking voor en is in het oosten lokaal mist aanwezig. Mist en lage bewolking lossen spoedig op waarna de rest van de dag zonnig verloopt, al wordt de zon wat getemperd door overtrekkende sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 21°C op de Wadden tot 26°C in Limburg. De zuidwestenwind is matig, langs de noordwestkust vrij krachtig en op de Wadden krachtig. In de avond wordt de wind in het zuiden zwak en veranderlijk.

Komende nacht is het vrijwel onbewolkt en plaatselijk ontstaat grondmist of een enkele mistbank. De minima liggen tussen 13°C aan de kust en 6°C plaatselijk landinwaarts. De wind is zwak, aan de noordkust eerst nog matig en draait naar zuidoost.

Morgen overdag is het zonnig. De maxima lopen uiteen van 25°C in het Waddengebied tot 32°C in het zuidoosten. De wind is zuidoostelijk en zwak. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Jawel dames, haal de bikini maar weer uit het vet!
Jawel dames, haal de bikini maar weer uit het vet!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.