Madueke verlengt bij PSV, Zoet in de belangstelling van Besiktas

Noni Madueke heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2024. Het 18-jarige talent kwam in 2018 transfervrij over van Tottenham Hotspur. Doelman Jeroen Zoet staat in de belangstelling van het Turkse Besiktas.

Het huidige contract van Madueke liep nog tot het einde van volgend seizoen. De talentvolle aanvaller stond afgelopen zondag voor het eerst in de basis bij PSV. In totaal kwam hij vier keer in actie bij het eerste van de Eindhovense club.

Noni Madueke verlengt contract bij PSV (Bron: Youtube)

“Ik heb bij PSV al veel moois gekregen”, vertelt Madueke. “Ik ben met grote sprongen vooruitgegaan en dit nieuwe contract is een prachtige volgende stap. Het zorgt voor nog meer motivatie om iedere dag het beste uit mezelf te halen. Tot nu toe is PSV een succesverhaal en ik weet zeker dat er hier nog veel mooie momenten gaan komen.”

Jeroen Zoet, de doelman van PSV die sinds januari verhuurd wordt aan FC Utrecht, staat in de belangstelling van Besiktas. De Turkse club moet uitkijken naar een nieuwe doelman omdat Loris Karius na dit seizoen vertrekt. De 29-jarige Zoet staat nog tot 2021 onder contract bij PSV.