Vrouw (93) slachtoffer van laffe straatroof

Een 93-jarige vrouw uit Tilburg werd vrijdagmorgen het slachtoffer van een hele laffe beroving. De slechtziende vrouw liep met haar tas om haar arm achter haar rollator over de Ringbaan-West in de richting van winkelcentrum Westermarkt om medicijnen te halen. Op de brug greep een man haar tas. De politie is op zoek naar getuigen.

De hoogbejaarde vrouw liep even na 10.00 uur over de brug. Toen zij vlakbij de trap liep, merkte ze dat er een blanke man van rond de 25-30 jaar vlak achter haar liep. Ineens voelde het slachtoffer een flinke ruk aan haar tas, waardoor zij ten val kwam. Het slachtoffer bleef zeer emotioneel met een pijnlijke schouder achter. De dader rende vervolgens met haar donkerbruine stoffen tas de trap af. Toen de vrouw thuis was, heeft ze een kennis gevraagd de politie te bellen.

Voordat de vrouw werd beroofd fietste er een oudere man langs die dezelfde trap nam. Er reden ook volgens het slachtoffer ook veel auto's over de brug. Op het moment dat het gebeurde hoorde zij een auto claxonneren. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844, WhatsApp of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem .