Eerste verbrande anus na poepgatzonnen voor Hollywoodacteur

Amerikaans acteur Josh Brolin is overtuigd van de gevoeligheid van zijn anus. De 51-jarige acteur, die we kennen van films als Slow Burn, Flirting with Disaster en Only the Brave, heeft zijn anus een flinke portie vitamines toebedeeld door zijn poepgat geruime tijd letterlijk in het zonnetje te zetten.


Josh Brolin (Foto: Steve Granitz/WireImage via Getty)

Eerder ging het 'perineum sunning' al de wereld over, nadat 'influencer' Ra of Earth dit nieuw fenomeen de wereld in had geholpen. Ra of Earth adviseerde om slechts dertig seconden het donkere oog naar de zon te keren. Dit zou meer energie geven dan een hele dag gekleed in de zon lopen, aldus de influencer die bewondering kreeg van duizenden enthousiastelingen. 

Lees ook: Nieuwe gezondheidshype: met je blote poepgat vol in de zon

Brolin begon iets te  fanatiek aan zijn nieuwe hobby, met een pijnlijke beloning tot gevolg.

"Probeerde dit perineum zonnen waar ik over heb gehoord en mijn suggestie is: doe het NIET zolang als ik deed. Mijn kontgat is enorm verbrand en ik zou de dag winkelend doorbrengen met mijn familie en in plaats daarvan zit ik nu op ijs en gebruik aloë en after sun vanwege de ernst van de pijn", aldus Brolin op Instagram. In goed Nederlands eindigde hij zijn tirade met "I don’t know who the fuck thought of this stupid shit but fuck you nonetheless. Seriously."