Kom naar Halcyon in The Outer Worlds

Private Divsion en Obsidian Entertainment onthullen een nieuwe trailer voor The Outer Worlds. De trailer biedt meer details over het leven in de Halcyon kolonie, haar levendige gemeenschappen op Terra 2, tot de gevaarlijke grenzen van het Monarch.

The Outer Worlds is een single-player sci-fi FPS van Obsidian Entertainment en Private Division. In de game ontwaak je van een winterslaap op een kolonisten-schip dat verloren is geraakt tijdens hun reis naar Halycon, de uiterste Aardse kolonie gelegen aan de rand van het heelal. Terwijl je de uiterste hoeken van de ruimte verkent, raak je verzeilt in een diep complot dat dreigt alles te vernietigen en kom je verschillende facties tegen die allemaal om de macht strijden. Het personage dat jij besluit te worden bepaalt hoe het verhaal zich ontvouwt. Jij bent de ongeplande variabele in de formule van de kolonie.

The Outer Worlds komt 25 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc. De game komt ook naar de Nintendo Switch, maar hier is nog geen releasedatum voor aangekondigd.