Call of Duty Blackout inclusief nieuwe map Alcatraz tijdelijk gratis speelbaar

Vanaf vandaag tot 30 april is Call of Duty: Black Ops 4 Blackout gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via Blackout Free Access. In de Blackout modus is de de nieuwe battle royale map, Alcatraz vanaf nu ook beschikbaar.

Blackout Free Access bevat alle actie van de Black Ops 4 battle royale modus, inclusief de originele blackout map die de personages, locaties, wapens en gear van de gehele Call of Duty-serie samenbrengt. Daarnaast is ook de gloednieuwe Alcatraz map speelbaar. De Alcatraz map speelt zich af op een mistig eiland met een grote gevangenis boven op een heuvel.

Tijdens de Free Acces gelegenheid worden fans gekoppeld andere Blackout spelers, waar ze individueel, in duo’s of met z’n vieren kunnen spelen. Alle voortgang zal opgeslagen en overgedragen worden zodra spelers er voor kiezen te upgraden naar de volledige versie van de game.

Alcatraz wordt uitgebracht als toevoeging op de originele Blackout map, zodat spelers uit twee verschillende maps kunnen kiezen wanneer ze in de Blackout modus springen.