Trailer voor Brie Larsons Unicorn Store

Brie Larson, die als actrice een Oscar won voor Room en momenteel te zien is als Carol Danvers in Captain Marvel, is ook achter de schermen actief. Ze schreef en regisseerde enkele korte films en maakte in 2017 haal speelfilm-regiedebuut met de komedie Unicorn Store. Deze film was tot nu toe echter alleen dat jaar te zien op het filmfestival van Toronto.

Over twee weken komt daar verandering in, wanneer de film door Netflix de wereld in wordt geschoten. In Unicorn Store speelt Larson zelf de hoofdrol van Kit, een kunstacademiestudent die van school wordt getrapt en weer bij haar ouders intrekt. Nadat ze een baan als vervanger heeft gevonden in een saai kantoor, krijgt ze een uitnodiging om een kijkje te nemen in 'The Store'. Hier biedt de verkoper, gespeeld door Samuel L. Jackson, aan haar een eenhoorn te verkopen, maar alleen als zij aantoont daar goed genoeg voor te zijn.

Unicorn Store, met ook rollen voor Joan Cusack, Bradley Whitford en Hamish Linklater, is geschreven door Samantha McIntype. De film is op Netflix te zien vanaf 5 april.