DiCaprio in nieuwe Tarantino-film over Manson-familie

Leonardo DiCaprio heeft ja gezegd tegen het aanbod om een hoofdrol te spelen in Quentin Tarantino's nieuwe film over de Manson Family. Eerder werd al bekend dat Tarantino onder andere Tom Cruise en Brad Pitt op zijn verlanglijstje had voor zijn nieuwe project, al is niet duidelijk of die samenwerkingen doorgaan.

DiCaprio en Tarantino werkten in 2012 al samen voor de film Django Unchained. Ook Al Pacino en Samuel L. Jackson zouden genoemd zijn in de lijst van potentiële acteurs voor Tarantino's nieuwe project, en Margot Robbie zou benadert zijn om de rol van Sharon Tate te spelen. Sharon Tate werd in 1969 samen met nog vier anderen vermoord door leden van de Manson Family, een onderwerp dat een rol speelt in Tarantino's nieuwe film.

Het verhaal volgt een Amerikaanse acteur die in de zomer van 1969 samen met een stuntman op zoek gaat naar mogelijkheden om door te breken in de filmindustrie. De gebeurtenissen omtrent de Mansons fungeren als achtergrond voor de daadwerkelijke plot. De nog ongetitelde film moet in de zomer van 2019 uitkomen, precies 50 jaar na de moord op Sharon Tate.

Nieuwe samenwerking DiCaprio en Tarantino (Foto: ANP)
Nieuwe samenwerking DiCaprio en Tarantino (Foto: ANP)