FOK! Wat een weer: met stelling van de dag!

Goedemorgen!

Ik word een beetje baldadig van het weerbeeld de laatste tijd. Kou, regen, geen kou, ijzel, zon, kapotte handschoenen terwijl de snottebellen van je neus vriezen, het is om ziek van te worden. 

Ook vandaag laat een dergelijk weerbeeld zien: het wordt circa 9 graden met lichte motregen die langzaam naar het zuiden wegtrekt. In het noorden en oosten breekt af en toe de zon door. De wind draait naar het noorden en zwakt af naar zwak tot matig. 

Nederland
 

Aangezien we door de wikiweetjes heen zijn (ja, we zijn al weer ruim een jaar verder) vandaag geen wikiweetjes, maar een stelling van de dag! Naar aanleiding van het nieuws van gisteren, presenteren wij vandaag een stelling waarover te discussieren valt. Ben je het er mee eens, of ben je juist fel tegen? Discussieer hier met elkaar over de voors en tegens van zo'n verbod. 

Stelling van vandaag
Vechthonden moeten verboden worden.


Ik maakte afgelopen weekend deze foto van een zwerm meeuwen op zoek naar brood. Het was koud en mistig, iets wat het vanmorgen ook wel weer zal zijn. 

Meeuwen in de ochtendmist (Foto: DJMO)
Meeuwen in de ochtendmist (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!