Vrouw heeft seks met bloedzuigers in vagijn

Het wtf-verhaal van de dag neemt ons vandaag mee naar Londen. Daar woont namelijk ene Alex Bogatyriova die er een bizarre fetisj op nahoudt. De 48-jarige moeder heeft namelijk seks met bloedzuigers.

De blondine is al vijf jaar lang verslingerd aan bloedzuigers. Zo liet ze de parasieten aan haar – toen nog – enorme kont hangen. Gevolg: binnen een jaar was ze bijna 60 kilo afgevallen.

"Zo'n tweehonderd bloedzuigers hebben mij geholpen met afvallen", aldus Alex. "Ik liet ze tot twee uur aan mijn kont hangen. Samen hebben ze liters bloed en giffen weggezogen."

Na het afvallen is de liefde voor bloedzuigers gebleven. Ze stopt ze namelijk in haar punani, en de seks is beter dan ooit. "Vroeger moest ik er niets van hebben, van seks. Ik kwam dan ook zelden klaar. Maar nu bereid ik me voor op de seks met mijn man met behulp van bloedzuigers. En de seks is nu beter dan ooit!"

Het blijft niet bij seks en afvallen alleen. Ze stopt ze ook in haar mond. De beestjes helpen haar namelijk met het schoonhouden van haar tanden...