Puber rukt in zwembad: 16 meisjes zwanger

Het wtf-bericht van de dag neemt ons mee naar Tallahassee. Een vijftienjarige jongen aldaar heeft daar ongewild zestien meisjes bezwangerd. Hij is namelijk klaargekomen in een zwembad.

Schuldige in het verhaal is Daliah Jennings. Hij was te gast op een zwembadfeestje ter ere van een vijftiende verjaardag. Opgehitst door al het vrouwelijk schoon in bikini, besloot hij in het zwembad de hand aan zichzelf te slaan.

Enige tijd later bleken zestien meisjes tussen de dertien en zeventien jaar zwanger te zijn. Dr. John Suzukima van het Tallahassee Memorial Healthcare Hospital was de enige die de link wist te leggen tussen al die tienerzwangerschappen: Daliah, die later toegaf pagga te hebben geslagen in het zwembad.

"Sommige mensen in de buurt zeggen dat we een orgie hebben gehouden in het zwembad", aldus de jonge knul. "Zo zouden alle meisjes zwanger zijn geraakt. Maar er is niets gebeurd. Ik ben nog knaap, en wil het eventueel bewijzen door een medisch onderzoek."

Volgens dokter Suzukima lijdt het ventje in kwestie aan spermafortis. Bij deze zeldzame ziekte is het sperma tot wel duizend keer sterker dan normaal, en is dat de reden dat de meisjes via het water zijn volgeblaft. Het is aangetoond dat sperma van patiënten van deze ziekte sterk waterafstotend is.

De meeste meisjes zullen een abortus ondergaan. Twee van de meisjes zijn echter kerkelijk en hebben besloten het kind te houden.