Bazin AZC doet 2 Afghanen: 'Anders land uit!'

De directrice van een asielzoekerscentrum in het Zweedse is in opspraak geraakt. De vrouw in kwestie heeft meerdere malen het bed gedeeld met twee minderjarige, Afghaanse asielzoekers. Als zij niet wilden meewerken aan haar seksuele uitspattingen, zou de allochtonenknuffelaarster het duo het land uitzetten.

Het duo heeft vandaag hun verhaal gedaan in Zweedse media. Samen deden zij uit de doeken dat ze vijfmaal de directrice een veeg hebben moeten geven. Soms solo, en soms met z'n tweeën.

Alle sekspartijtjes hebben plaatsgevonden in een hotel of gewoon bij de Zweedse thuis. Ook hebben ze hiervan filmopnames moeten maken. En de vrouw had hierbij een flinke stok achter de deur: erop of het land uit.

"We moesten wel op haar eisen ingaan. Indien we naar Afghanistan worden teruggestuurd, wacht ons daar een gewisse dood", aldus de Afghanen. En terug naar huis, dat wilden ze niet. "We zouden daar ongetwijfeld doodgestenigd worden."

In ruil voor de batspartijtjes gaf de geile dame het tweetal drank, kleren en toiletartikelen. "Ze wilde ons ook 'uitlenen' aan haar vrienden. Indien we niet op haar eisen ingingen, dreigde ze ermee onze papieren te vernietigen."

De twee asielzoekers hebben meerdere keren hun beklag gedaan bij de sociale dienst en de politie. Omdat beide niet thuisgaven, besloten ze hun verhaal uit de doeken te doen aan een Zweedse krant.

De twee Afghanen zijn in november in Zweden gearriveerd. Hier hoopten ze hun geluk te beproeven. Zij zijn inmiddels overgebracht naar een ander azc. Tegen de directrice is een onderzoek ingesteld.

Hieronder een still uit een opname van een vrijpartij: