Rondborstig meisje (18) doet 31 agenten

De politie van Californië is verwikkeld in een seksschandaal. Ene Celeste Guap heeft namelijk het bed gedeeld met maar liefst 31 politieagenten van verschillende politiekorpsen in de Amerikaanse staat. Het achttienjarige meisje heeft dan ook twee behoorlijke pluspunten.

Het seksschandaal leek enige tijd nog mee te vallen. In den beginne was het 'slechts' beperkt tot de agenten van de stad Oakland. Het niet-onknappe blondje heeft nu echter bekend dat ze met veel meer geile glimknopen heeft liggen rampetampen. Van zeven verschillen politieregio's maar liefst.

Celeste heeft geneukt met veertien juten van Oakland, vijf van Richmond en drie uit San Francisco. Hier is het echter niet bij gebleven. Ze heeft zich namelijk ook laten uitwonen door knabbelknuppels van vier wouten van het politiekorps van Alameda County, drie van Contra Costy County en eentje uit zowel Stockton als Livermore.

Aangezien de dame in kwestie slechts achttien lentes jong is, kunnen die sekspartijtje nooit in slechts enkele maanden hebben plaatsgevonden. En dat is dan ook zo. Celeste begon met haar escapades toen ze slechts zestien was. En dat terwijl je in Californië minimaal achttien moet zijn om legaal de liefde te bedrijven.

Het rondborstige blondje was dan ook een graag gezien gast onder de agenten, en de heren wisten ook dat zij met meerdere agenten het bed deelde. Zo stuurde Celeste een politieman een foto van zichzelf waarop ze seks heeft met een andere agent met de tekst: "Ik weet dat jij het beter kunt." De ontvanger 'wist dat hij hiertoe in staat was' en vond het 'best wel geil' om haar te zien neuken met een andere kerel.

Volgens de chick in kwestie is er weinig aan de hand. Volgens haar waren alle juten tijdens de vrijpartijen niet in functie en vond de seks altijd plaats in een hotelkamer of in de auto. Desondanks is de commissaris van Oakland Police Department inmiddels opgestapt.

Boze tongen beweren nu dat de blondine een hoer is. Zij zou met de agenten hebben gewipt in ruil voor politiebescherming.

Hieronder enkele pics van de dame in kwestie. Nice of niet?