Schaatsers Team Stressless op zoek naar nieuw team

Zonder stress de zomer in gaan is er voor de schaatsers van Team Stressless niet bij. Nadat de hoofdsponsor eerder deze winter aankondigde de geldkraan dicht te draaien is het team er niet in geslaagd een nieuwe geldschieter te vinden. Dit betekent dat de Belg Bart Swings, de Nederlander Jan Blokhuijsen en de Amerikaanse Brittany Bowe een nieuwe broodheer moeten zoeken.

Bart Veldkamp was manager van de ploeg. "We hebben een succesvol seizoen achter de rug met internationale rijders. Met onze hoofdsponsor Stressless, de coaches en atleten hebben we het maximale uit de samenwerking weten te halen. We zijn in gesprek geweest met meerdere bedrijven, maar we hebben helaas geen opvolger kunnen vinden. Nu nog verder zoeken naar een sponsor is geen optie. De schaatsers beginnen met hun tweejarige voorbereiding naar de Olympische Spelen toe en hierin hebben ze zekerheid nodig. Ik ben ervan overtuigd dat ze snel onderdak zullen vinden in een nieuwe setting."

Het team werd in 2013 opgezet om de Belg Swings naar de Olympische Spelen van 2014 in Sochi te leiden. Afgelopen seizoen kreeg de ploeg een internationaal karakter met naast de al genoemde Blokhuijsen en Bowe ook de Australiër Daniel Greig en de Nederlandse Manon Kamminga in de gelederen.