Zoveelste tirade van Kanye West op Twitter

Kanye West heeft weer eens van zich laten horen op Twitter. De rapper, die eens in de zoveel tijd een tirade afsteekt, maakt zich om van alles boos en laat ook weten nog te werken aan zijn album Life of Pablo.

Kanye laat de wereld weten dat hij in het vliegtuig van Europa terug naar huis zit. "Ik kijk ernaar uit om mijn familie te zien en de laatste hand te leggen aan Life of Pablo en verder te werken aan Turbo Grafx 16", twittert hij. Alhoewel West Life of Pablo al op 14 februari lanceerde, is het blijkbaar nog niet af.

Er gaan geruchten dat Drake en Björk te horen zullen zijn op de nieuwe versie van het nummer Wolves, nadat Kanye zei dat hij het nummer ging 'herstellen'. Turbo Grafx 16 is de (voorlopige) titel van het album dat Life of Pablo opvolgt.

Modeshows
Kanye was in Frankrijk om een aantal modeshows tijdens de Paris Fashion Week bij te wonen. De rapper is blijkbaar niet tevreden met wat hij daar gezien heeft. "Persoonlijk houd ik niet meer van colberts. Ik heb vooral een hekel aan colberts bij vrouwen... dat was 5 miljoen jaar geleden een goed idee", aldus West.

Ook heeft de rapper een hekel aan stylisten die colberts aanraden en noemt hij de modewereld 'nep'. Verder wil de man van Kim Kardashian dat iedereen zich 'echt' gedraagt. "Als je me niet zou uitnodigen bij jou thuis, nodig mij dan ook niet uit voor je modeshow. Probeer mij niet als reclame te gebruiken om je voorgestelde trend relevant te maken."

Tot slot bedankt Kanye zijn vriend Balmain-ontwerper Olivier Rousteing voor het ontwerpen van een collectie rond Kim Kardashian. "Dat is visionair, aangezien ik ervan overtuigd ben dat Kim ons moderne alles vertegenwoordigt."

Zoveelste tirade van Kanye West op Twitter
Zoveelste tirade van Kanye West op Twitter (Foto: BuzzE)