Zangeres laat vagijn oprekken, want te strak

Wij hadden nog nooit van haar gehoord, maar ze schijnt wereldberoemd te zijn in Spanje: Leticia Sabater. De blonde zangeres is nu internationaal in het nieuws gekomen omdat ze een vreemde operatie heeft ondergaan. De 48-jarige dame heeft namelijk chirurgisch haar punani laten vergroten.

Leticia heeft tientallen jaren geworsteld met een enorm probleem. Haar vagijn was namelijk te strak. Waar menig man maar wat graag een strakke doos om de stok heeft, was voor de blondine seks een onmogelijke opgave. Mannen met een flinke slagroomspuit kwamen namelijk simpelweg voor een dichte deur te staan.

De zangeres besloot dan ook haar spaarvarken stuk te slaan om 5.000 euro te lappen voor een operatie. Na twintig minuten stond ze weer buiten met een opgerekte doos. De chirurg heeft gelijk ook maar even haar maagdenvlies hersteld.

De Spaanse mag nu zeker een maand geen seks hebben. Dat maakt Leticia toch weinig uit. Ze is momenteel vrijgezel namelijk, maar FOK!kers met 30 centimeter in de broek staat het vrij om haar een tweetje te sturen.

Bewonder hier haar 'zangkunsten'...