Mobieltje zit vast in vagina na orgasme

Een Servische vrouw meldde zich onlangs met rode koontjes bij het ziekenhuis. Ze had zichzelf namelijk bevredigd met haar mobieltje. Helaas bleef de telefoon na het orgasme in haar punani klemzitten.

De 27-jarige vrouw uit Belgrado had namelijk een briljant idee. Mogelijk lag de Tarzan bij de vibratormaker, want ze besloot met haar gsm de hand aan zichzelf te slaan.

Het mobieltje trilde en trilde, en uiteindelijk kwam ze soppend en sidderend van genot klaar. Maar wat bleek nu? Door alle lichaamssappen was het voorwerp te diep naar binnen geschoten. De geile meid kreeg het ding zelf niet meer uit haar punani.

Er zat dus niets anders op dan haar gynaecoloog te bellen. De Servische meldde dat ze een spoedgeval had en ze mocht gelijk bij de kutdokter komen. Toen ze in de wachtkamer zat te wachten, kreeg ze nog telefoon ook. Met alle gevolgen vandien.

Uiteindelijk lukte het de arts de telefoon uit de vrouw haar edele delen te verwijderen. "We vermoeden dat dit gelijk de laatste keer is geweest dat ze hem als een seksspeeltje heeft gebruikt", aldus de dokter in kwestie.