Toezichthouder DNB was sm-meesteres

Een toezichthouder bij De Nederlandsche Bank (DNB) werkte tegelijkertijd als exclusieve sm-meesteres. Dat schrijft het tijdschrift Quote deze week. In oktober kreeg DNB toestemming van de rechter om het dienstverband van de vrouw te beïndigen.

De vrouw was aangesteld om toezicht te houden op de trustsector, maar had een geheim tweede leven als prosituee en sm-meesteres. De onthulling van Quote is pikant, omdat DNB hoge eisen stelt op het gebied van integriteit. Zeker in de trustbranche komen veel kandidaten niet door de screening.

Kinky
De DNB-toezichthouder beunde bij als prostituee tegen een nogal prijzig starttarief van 450 euro. De 'high class nymphomaniac' verhuurde zich via een website onder het pseudoniem Conchita van der Waal. Haar motto: 'the kinkyer the better'. Op één foto poseert ze met een zweep en draagt ze een pet van de SS.

Sinds Quote haar op het spoor is, heeft de vrouw haar digitale sporen gewist. De vrouw werkte acht jaar bij DNB en stond eerder ook op de loonlijst bij onder meer ABN Amro en ING Bank. DNB wilde alleen bevestigen dat er eind 2014 een medewerker is ontslagen vanwege een integriteitskwestie.