Adam Curry en Micky Hoogendijk uit elkaar

Adam Curry heeft laten weten dat hij en Micky Hoogendijk geen stel meer zijn. Dat zegt hij in zijn podcast No Agenda, die hij samen met John Dvorak maakt in Austin.

"Ik heb mezelf gecensureerd, maar nu er dingen in mijn leven zijn veranderd die relevant zijn voor de show kan ik dat niet meer doen", aldus de 50-jarige Curry. "Micky en ik wonen niet meer samen en ik ben er vrij zeker van dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Ze is niet meer in Austin en zelfs niet meer in het land." Als zijn collega vraagt of Hoogendijk niet van Austin houdt, antwoordt Curry: "Ze houdt niet van Austin en hoogstwaarschijnlijk ook niet meer van mij."

Begin januari ontkende de 44-jarige Hoogendijk de breuk nog in het AD. Uitspraken van Adams ex Patricia Paay en het feit dat ze zonder haar man in Nederland was, voedden de geruchten. Volgens Hoogendijk 'speelt er in elk huwelijk wel eens wat', zei ze toen. "Maar Adam en ik moeten lachen om alle geruchten."

De Nederlands-Amerikaanse presentator vindt wel dat er nog een positieve kant aan het verhaal zit. Zo zou zijn dochter Christina gelijk in het vliegtuig zijn gestapt om hem te steunen en is hun band hechter geworden. Curry was sinds 2012 getrouwd met Hoogendijk. Daarvoor was hij elf jaar getrouwd met Patricia Paay, met wie hij dochter Christina kreeg.