Tim Knol is 'vetter' geworden

Tim Knol vindt zichzelf de afgelopen jaren flink gegroeid. De zanger zegt dat naast zijn omvang ook de kwaliteit van zijn muziek is toegenomen. Zijn lijfkreet 'Tim Knol is Vet' zou daarom volgens hem wel aangepast kunnen worden. "Tim Knol is vetter zou een betere leus zijn", grapt de zanger tegen Novum Nieuws.

"Ik ga de komende tijd toch niet afvallen. Ik heb ook honderd T-shirts te verkopen", zegt Tim lachend over de shirts die fans op zijn website kunnen kopen. Op de kledingstukken staat de kreet 'Tim Knol is Vet'. De kwaliteit van zijn muziek neemt volgens Knol ook niet af als zijn gewicht afneemt. "Ook al val ik af, ik blijf vet."

De 24-jarige zanger brengt vrijdag zijn nieuwe album, Soldier On, uit. Tim vindt dat hij nu betere popliedjes kan schrijven dan toen hij net begon met muziek. "Ik heb meer levenservaring en daardoor zijn mijn teksten ook volwassener geworden."

Ook vond Knol het belangrijk om op zijn derde studioplaat zelf meer de touwtjes in handen te nemen. De zanger produceerde het album daarom zelf. "Ik vond het tijd om zelfstandiger te worden en ik was op zoek naar wat meer uitdaging."

Tim Knol (Foto: Novum)
Tim Knol (Foto: Novum)