FOK! wat een weer: Rare dingen...

Goedemorgen. Het is raar weer in Nederland. In de Randstad en op de Wadden kan er een spatje regen vallen. Twee zelfs. Sterker nog, misschien worden het wel zoveel spatjes dat het een hele bui te noemen is.

Mocht u de spatjes tegenkomen, blijf rechts rijden en probeer ze met lichtsignalen te waarschuwen. Die lichtsignalen kunnen op meer punten van pas komen. Na de storm van afgelopen maandag zijn er rare dingen gebeurd in het land.

Zombies bestormen centrum EindhovenZombies bestormen centrum Eindhoven (Foto: Kees Stravers)

In Eindhoven is gisteravond een grote zwerm zombies gesignaleerd. Ze trokken door het centrum alsof er niks aan de hand was, en dat terwijl het nieteens volle maan was. Het vermoeden is dat het komt door vervuilde regen, of zoals ze het in de zomer van 1978 noemden: 'zure regen'. De verwachting is dat dit de komende avond niet anders zal zijn, want die spatjes kunnen tot meer zwermen van zombies en ander gespuis leiden. Ze zijn af te schrikken met vuur en te paaien met snoepjes.

En vergeet niet: Niet alle zombies zijn eng, soms kunnen ze best schattig uit de hoek komen:

Om op te vreten of om door opgevreten te worden?
Om op te vreten of om door opgevreten te worden? (Foto: Kees Stravers)

Ohja, het weer, daar was ik voor. Vooral in het zuidoosten blijft het droog, en verwacht temperaturen rond de 12, 13 graden. Waaien doet het, maar vooral aan de kust en op het IJsselmeer. De komende dagen zal het in den lande zo nu en dan blijven regenen. Verwacht daar voor het weekend niet teveel verandering in.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen.Je mag deze foto's mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Ochjee, er is vandaag geen weerfoto ingestuurd. Achja, dan pakken we toch nog zo'n leuke zombiefofo? (Foto: Kees Stravers)Ochjee, er is vandaag geen weerfoto ingestuurd. Achja, dan pakken we toch nog zo'n leuke zombiefoto? (Foto: Kees Stravers)

Happy Halloween!