'Breuk mogelijk te veel voor Catherine Zeta-Jones'

Catherine Zeta-Jones gaat mogelijk onderdoor aan de huwelijksproblemen die ze momenteel doormaakt met Michael Douglas. "Dit is een zeer traumatische tijd en dat zou haar psychische gesteldheid kunnen beïnvloeden", vertelt vriendin en tv-presentatrice Anna Walker aan de Britse krant Daily Mail.

"De komende weken zullen heel zwaar zijn en ik maak me ernstige zorgen", gaat Walker verder. De 43-jarige actrice is manisch-depressief en werd eerder dit jaar behandeld. "Als ze het volhoudt onder al deze stress is dat een wonder."

Vorige week bevestigde een woordvoerder van Douglas en Zeta-Jones dat het acteurskoppel tijdelijk uit elkaar is. Volgens Walker komt de breuk extra hard aan bij de actrice, omdat ze gelooft dat 'het huwelijk een eenmalig iets is'. Wel denkt de vriendin dat Zeta-Jones in goede handen is. "Haar moeder is bij haar en er zijn tegenwoordig goede medicijnen."

Ook denkt Walker dat het wel weer goed komt met het koppel. "Ze hebben altijd een fantastisch huwelijk gehad", legt Walker uit. "Ik heb Catherine met andere vriendjes gezien, maar ik zag Michael echt als de ware voor haar." Zeta-Jones en Douglas stapten in 2000 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen.